Share:

Child and Parent Centre Westminster, WA

Public Primary School

Vote Entries Child and Parent Centre Westminster

Our dream outdoor space:

84 VOTES

About the space:

Currently the space is divided in two by a fence. One area contains a large amount of soft fall while the other area is a manufactured playground, in the sun.

Approximate size

26m x 11m

Why our nominated space should be chosen to be re-designed and developed:

Re-design and development of the current space would create an environment reflective of our philosophy that children learn and grow through engaging in nature-based play with others.

How our organisation would benefit from and use the re-designed and developed space

Families would benefit from being able to connect with each other and their wider community outdoors. A re-designed nature-based space would promote the health and well-being of the community.

Share this entry:

© 2015 HORTICULTURE INNOVATION AUSTRALIA