Share:

Bathurst Regional Council, NSW

Local Council

Vote Entries Bathurst Regional Council
137 VOTES

About the space:

An empty and unused open space area within the centre of a new residential subdivision in Bathurst. The area is highly visible and within walking distance of the entire suburb.

Approximate size

140m x 90m

Why our nominated space should be chosen to be re-designed and developed:

The new and growing residential suburb has no developed park space. A community park within Freemans Circuit would make the suburb more liveable, green, and provide recreational and educational activities.

How our organisation would benefit from and use the re-designed and developed space

The park would enhance the lives of the community through encouraging outdoor livestyles, creating a connection to the natural environment, and bringing people together to create a sense of community.

Share this entry:

© 2015 HORTICULTURE INNOVATION AUSTRALIA